Ózonos fertőtlenítés

Kezdőlap / Ózonos fertőtlenítés

Szagtalanítás, fertőtlenítés

A szakemberek kimutatták, hogy az autók belterében a külső levegőből megtelepedő vírusok és baktériumok, valamint az autóban fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák is megtalálhatóak a légkondicionáló berendezésekben előforduló egészségre ártalmas mikroorganizmusok mellett.

Az ózonos légtisztítás során a jármű utasterébe magas koncentrációjú ózon gázt juttatunk, mely nagyon erős fertőtlenítő hatása révén elpusztít minden baktériumot, vírust, penészt. Megszünteti a kellemetlen szagokat, legyen az dohányfüst, állati, vagy emberi szag, kifolyt üzemanyag, oldószer, vagy az elhanyagolt klímatisztításmiatt a szellőzőrendszerből jövő büdös levegő, bűz.

A légnemű ózon eljut az utastér eldugottabb részeibe is, megtisztítja a baktériumok melegágyát, a teljes szellőzőrendszert, és a klímarendszert. A hagyományos autóbelső takarítással ellentétben az ózon a szövetek, kárpitok felületén is megszünteti a szagmolekulákat.

Ózongenerátoros készülék bérbaadás

Keressen minket!

Kapcsolat

Cím: 9700 Szombathely Körmendi u. 86.
E-mail: gumiszerviz@tarek.huElőjegyzéssel dolgozunk, időpont egyeztetés:

Tel.:+36/30/504-9-604

Nyitva tartás:

Hétfőtől Péntekig: 08:00 – 17:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

    Ezt az űrlapot és oldalt a reCAPTCHA védi és a Google Adatkezelése, valamint Általános Szerződési Feltétele vonatkozik rá.